Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون انرژی مجلس از تهیه طرحی با عنوان «جلوگیری از کمبود‌های برقی کشور از طریق ایجاد ظرفیت برای صنایع و جمع‌آوری گاز‌های فلر» در مجلس خبر داد و گفت: این طرح در مراحل اولیه بوده و با بررسی‌های کارشناسانه با بسیاری از دستگاه‌ها، برای آن تصمیم‌گیری خواهد شد. هادی بیگی‌نژاد در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به اقدامات مجلس برای رفع مشکل برق در کشور گفت: ما باید از همین امروز برای دو سال آینده برخی از اقدامات تقنینی را در راستای رفع مشکل کمبود برق مد نظر قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 وی با اشاره به تهیه طرحی تازه در این زمینه گفت: در این راستا ما طرحی را با عنوان «جلوگیری از کمبود‌های برقی کشور از طریق ایجاد ظرفیت برای صنایع و جمع آوری گاز‌های فلر» را در مجلس تهیه کرده ایم که در مراحل اولیه است.

عضو «کمیسیون انرژی» مجلس شورای اسلامی بیان داشت: این طرح در مجلس کلید خورده و مقداری از آن باقی مانده است که باید با بررسی‌های کارشناسی در رابطه با این طرح در آینده تصمیم گیری شود.

بیگی‌نژاد با بیان اینکه ما باید پیرو جلوگیری از کمبود‌های برقی با بخش صنایع وارد گفت‌وگو و مذاکره شویم، بیان داشت: ما باید پیرو این گفت‌وگو راهکار قانونی برای جداسازی برق صنایع کشور از برق مصرفی پیدا کنیم تا در پی بسترسازی لازم از سوی مجلس، صنایع بتوانند نیروگاه بسازند و برق لازم فعالیت خود را تامین کنند.

وی ادامه داد: همچنین اگر ما بتوانیم مسئولیت جمع‌آوری گاز‌های فلر را به وزارت صمت بدهیم تا صنایع بیایند و در داخل این موضوعات سرمایه‌گذاری کنند و از گاز جمع‌آوری شده، نیروگاه احداث کرده و این گاز را در نیروگاه سوزاند و برق تولید کنند، نیاز‌های برقی کشور پاسخ داده خواهد شد.

این نماینده مجلس بیان داشت: در این طرح پیش بینی شده  تا با سرمایه گذاران در جمع آوری گاز‌های فلر و استفاده این انرژی تهاتر صورت پذیرد.

بیگی‌نژاد با بیان اینکه صنایع متاسفانه برق پایداری ندارند، گفت: از این طریق صنایع، برق پایداری به دست می‌آورند. همچنین پیش‌بینی ما این است که صنایع می‌تواند ۱۰ هزار مگاوات در این بخش برق تولید کنند؛ بنابراین از این طریق هم  ۱۰ هزار مگاوات برق به کشور اضافه می‌شود و هم کمبود‌های خانگی می‌تواند از این طریق جبران شود.

عضو «کمیسیون انرژی مجلس» بیان داشت: در حقیقت ما به واسطه این طرح می‌توانیم گاز فلر را جمع آوری کنیم هم کمبود‌های برقی کشور را تامین؛ چراکه بالاخره برقی که صنایع ما استفاده می‌کنند زیاد است و این اقدام برای صنایع هم بسیار خوب است چرا که قطعی‌های پی‌درپی صنایع کشور را هم بیچاره کرده است.   بیشتر بخوانید: پایداری روشنایی با برق هسته‌ای/ باید از هفت سال پیش به فکر افزایش ظرفیت‌های برق می‌افتادیم

 

انتهای پیام/

برچسب ها: مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم جمع آوری گاز های فلر برقی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۷۹۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«مصطفی سعیدی سیرایی» از حوزه کرج، فردیس و اشتهارد به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

*در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

با توجه به شکل گیری جریان‌های سیاسی جدید و تغییر موازنه قدرت بین اکثریت اصولگرای سنتی و رویش‌های جدید انقلابی، مجلس دوازدهم باید از پویایی و نشاط سیاسی ویژه ای برخوردار باشد و لابی گری های مرسوم بهم بخورد و در مجموع با درصد قابل توجه نمایندگان انقلابی امیدواریم شاهد تغییرات محسوس به نفع مردم باشیم.

*مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

نقشه راه اجرای برنامه هفتم توسعه، واقعی دیدن بودجه‌ها و جلوگیری از ناترازی بودجه. به فرمایش مقام معظم رهبری ام الخبائث ناترازی بودجه است.

*اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

به دلیل حوزه تخصصی اینجانب و کمبود سرانه‌ها و زیر ساخت‌ها در حوزه انتخابیه حتی الامکان در کمیسیون برنامه و بودجه حضور پیدا خواهم کرد.

*مهمترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راهکاری دارید؟

کمبود زیرساخت‌ها و عدم نظارت دقیق بر عملکرد مدیران و غیربومی بودن آنها از اساسی‌ترین مسائل ما در استان البرز است که علیرغم نزدیکی به مرکز جزو محروم‌ترین استان‌ها با بیش از ۶۰ محله محروم هستیم که نیازمند رسیدگی فوری هستند.

کد خبر 6098773

دیگر خبرها

  • غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است
  • اطلاع‌رسانی به‌موقع به کشاورزان و عشایر در خصوص بارندگی‌ها انجام شود
  • حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست
  • اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • جلوگیری از بیکار شدن ۷۸۰۰ کارگر استان مرکزی در سال گذشته
  • اصلاح قوانین اسلحه و مهمات برای جلوگیری از وقوع جرم است
  • چرایی برقی سازی ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت از منظر مسئولان و صاحبنظران
  • کمبود ۹۰۰۰ ماما در کشور
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی