Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-07@15:58:11 GMT

رونمايي از نخستين اتوبوس برقي ايران؛ فردا

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۹۸۵۲۱

خبرگزاری آریا- نخستین اتوبوس برقی پیشرفته ایرانی فردا چهارشنبه با حضور جمعی از مسئولان رونمایی می‌شود.
به گزارش خبرگزاری آریا، آقای عباس علی آبادی، مدیرعامل مپنا با اعلام اینکه اولین اتوبوس برقی کشور، به همت شبانه‌روزی مهندسان و متخصصان ایرانی طراحی و ساخته شد، گفت: این افتخاری بزرگ است که در تاریخ ثبت خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه تولید این محصول به عنوان یک سند تخصصی برای مهندسان ایرانی، از ویژگی‌های ممتازی برخوردار است، افزود: این اتوبوس، محصول مشترک مجموعه‌های صنعتی ایرانی است که گزارش‌های ریز و دقیق آن به اطلاع هموطنان خواهد رسید.
علی آبادی گاز‌های گلخانه‌ای از جمله دی اکسیدکربن را یک چالش جدی برای حیات بشر خواند و افزود: همه برای کاهش تولید گاز‌های گلخانه‌ای بسیج شدند و یکی از راه‌های کاهش گاز‌های گلخانه‌ای همین برقی‌کردن وسایل نقلیه است.
مدیرعامل مپنا گفت: برقی‌سازی باعث خواهد شد شدت انرژی کاهش پیدا کند و میزان انرژی مصرفی برای تولید هر واحد جی دی پی یا تولید ناخالص داخلی به کمترین مقدار خود برسد.
وی با تاکید براینکه برقی‌سازی حمل و نقل هم اثر منطقه‌ای و هم اثر جهانی دارد، گفت: برقی کردن می‌تواند مشکلات و صدمه‌های ناشی از آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ و پدیده‌های وارنگی هوا در زمستان‌ها را کاهش دهد.
علی آبادی افزود: هدف ما این هست که با برقی کردن حمل ونقل، ودر درجه اول حمل و نقل خودرو‌های سنگین مانند اتوبوسرانی، بیشترین تاثیر را در کاهش گاز‌های گلخانه‌ای از خودمان به جا بگذاریم.
وی شرکت مپنا را یکی از فعالان اصلی حوزه انرژی در داخل کشور خواند و گفت: کشور در صنعت برق، سرمایه‌گذاری‌های گسترده‌ای کرده و فارغ از برخی ساعات پیک تابستان، مازاد تولید برق در کشور داریم، و می‌توانیم این ظرفیت و سرمایه‌گذاری ایجاد شده را مولد کنیم و قدمی اساسی در جهت بهبود معیشت زندگی برداریم.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از صدا و سیما، وی در پایان با اشاره به اینکه شرکت مپنا با همه توان وارد این عرصه شده است، ابراز امیدواری کرد با همکاری مردم و ورود دیگر فعالان این صنعت، سرعت برقی‌سازی حمل و نقل که کار بزرگی است، شتاب پیدا کند و تاثیرات اقتصادی فراوان آن برای کشور نمایان شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: اتوبوس برقی گاز های گلخانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۹۸۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ محصول نوآورانه و خلاق در اینوتکس ۲۰۲۴ رونمایی شد

سه محصول نوآورانه و خلاق در زمینه پزشکی، رباتیک، صنایع پلاستیک امروز در مراسم افتتاحیه سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس رونمایی شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سه محصول نوآورانه و خلاق در زمینه پزشکی، رباتیک، صنایع پلاستیک امروز در مراسم افتتاحیه سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس رونمایی شد. این سه محصول با حضور معاون علمی و فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، رئیس پارک فناوری پردیس، وزیر علوم کشور زیمباوه و فعالان اکوسیستم نوآوری کشور رونمایی شد. ترموپلاستیک پلی یورتان محصول دانش‌بنیان که توسط شرکت سپنتا پیشه پاسارگاد تولید شده است. این محصولات در صنایع خودرو، کفش، لوازم ورزشی، چسب و قطعات صنعتی به عنوان مواد اولیه برای تولید قطعات خاص کاربرد دارد. 

پلی یورتان‌های ترموپلاستیک که به عنوان TPU در صنعت شناخته می‌شوند، یک الاستومر همه کاره با خواص منحصر به فرد است که دارای خاصیت ارتجاعی بالا و همچنین استحکام مکانیکی بالا است. این مواد یک ترموپلاستیک الاستومر مهندسی هست به نحوی که همانند لاستیک‌ها میتواند نرم و انعطاف‌پذیر باشد در حالی که با روش‌های متداول چون پلاستیک‌ها قابلیت فرآیند شدن دارد.

TPU‌ها استحکام و مقاومت کششی و همچنین مقاومت سایشی بسیار بالایی دارند که نسبت به ترموپلاستیک‌های متداول تا چندین برابر بالاتر است. TPUیک کوپلیمر بلوکی است که از توالی متناوب قطعات سخت و نرم تشکیل شده است. سازگاری آن به دلیل وجود هردو بخش سخت و نرم در ساختار شیمیایی آن است. برای تولید این محصول نیازمند اکستروژن واکنشی (REACTIVE EXTRUDER) و راکتورهای پیچیده‌ای هست که بتوان ابتدا پلی‌ال‌ها (بخش نرم) را سنتز و سپس در اکسترودر واکنشی با بخش سخت ترکیب و در نهایت گرانول تولید کرد. تولید محصول به شدت به نسبت استکیومتری مواد اولیه وابسته است و کوچکترین انحرافی منجر به ژل شدن یا پلیمری با خواص نامطلوب می‌شود. به دلیل خاص بود این محصول قیمت بالایی در بین پلیمرها دارد. این محصول به دلیل خواص مکانیکی بالا در حوزه‌های مختلف صنعتی از جمله خودروسازی، نظامی، الکتریکی، صنعتی و بهداشتی کاربردهای فراوانی داردکه به دلیل پیچیدگی‌های تولید در کشور تاکنون تولید نشده است.

این محصول هیچ تولیدکننده داخلی ندارد و در سال‌های اخیر گریدهای مختلف آن برای کاربردهای متنوعی از جمله شیلنگ‌های فشار قوی (پنوماتیک)، قطعات خودرو (گردگیر)، چسب‌های صنعتی و بسیاری دیگر از کاربردهای صنعتی از کشورهای چین، ایتالیا، ترکیه و آلمان وارد می‌شود. در سال 1401 در حدود 700 هزار کیلوگرم از این مواد از مبادی رسمی وارد کشور شده است.

یکی دیگر از محصولات ربات هوشمند و خودران حمل بار 500 کیلوگرم که توسط شرکت نرم‌افزار تنب تولید شده است. حمل هوشمند و خودکار بار در خطوط تولید، انبارها و پایانه‌های لجستیکی از ویژگی‌های این محصول است. این محصول برای اولین بار در کشور با سامانه نرم‌افزاری کاملا بومی تولید شده، کاملاً خودران و تشخیص هوشمند مسیر را دارا است. این محصول قابلیت شناسایی و جلوگیری از برخورد موانع، دارای سامانه مدیریت ناوگان رباتیک و کنترل ترافیک است.

چهار نوع کیت تشخیصی جهت شناسایی بیماری‌های خودایمن شایع از جمله بیماری لوپوس و التهاب خود ایمن عروق تولید شرکت دانش بنیان ایده آل تشخیص آتیه از دیگر محصولات رونمایی شده است.

تشخیص زودهنگام، پیش‌بینی و ارزیابی بیماری‌های اتوایمیون (خود ایمنی) از جمله لوپوس، سندرم آنتی فسفولیپید و واسکولیت از قابلیت‌های این چهار کیت تولیدی است.

چهار محصول فوق‌الذکر برای اولین بار در کشور تولید شده است و پارامترهای کنترل کیفی آن از جمله حساسیت آنالیتیک و بالینی، اختصاصیت آنالیتیک و بالینی و پایداری قابل مقایسه با بهترین محصولات کشورهای غربی است.

اینوتکس میزبان رویداد‌ بین‌المللی "فارِس اواردز 2024"

در دسترس بودن چهار محصول مورد بحث، ضمن کاهش هزینه‌های درمان در کشور منجر به شناسایی و پیگیری درمان به موقع بیماران گردیده است.مراحل تحقیق و توسعه این محصولات به اتمام رسیده است و هر 4 محصول موفق به اخذ مجوز تولید از اداره کل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو گردیده است. هزینه تمام شده تولید این محصولات در داخل کشور باعث کاهش 75 درصدی میزان ارزبری در این حیطه می‌گردد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۳ محصول نوآورانه و خلاق در اینوتکس ۲۰۲۴ رونمایی شد
  • ۳ محصول فناورانه رونمایی شد
  • آغاز به کار نخستین مدرسه طرح ترافیک کشور در کرمانشاه
  • ۵۰‌ درصد تردد زوار عراق از مرز مهران است
  • اینجا میوه های لاکچری تولید می کنند | از بلوبری تا پاپایا در فیلستان پیدا می شود
  • تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین
  • توصیه‌های هواشناسی کشاورزی
  • ساخت نخستین ابرترانسفورماتور ۵۰۰ مگاولت آمپر کشور در زنجان
  • دفاع تمام قد چمران از شهرداری؛ درختی در پارک لاله قطع نخواهد شد/ قرارداد خرید اتوبوس برقی هیچ مشکلی ندارد
  • قرارداد خرید اتوبوس برقی از چین منع انتشار داشته است