Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-07@05:52:09 GMT

راهنمای خرید آبگرمکن دیواری

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۸۲۷۸۶

راهنمای خرید آبگرمکن دیواری

با توجه به تنوع و پیشرفت آبگرمکن های جدید حتما برای شما پیش آمده که در خرید یک آبگرمکن دیواری خوب دچار تردید و سردرگمی شده باشید. ما در این مقاله سعی داریم تا شما را در خرید بهترین آبگرمکن دیواری راهنمایی نماییم پس تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

انواع آبگرمکن از لحاظ سوخت

آبگرمکن نفتی، آبگرمکن گازی، آبگرمکن برقی و آبگرمکن خورشیدی

یکی از مسائل مهمی که پیش از خرید آبگرمکن باید در نظر داشته باشید دسترسی شما به نوع سوخت است، زیرا در برخی مناطق دسترسی به تمامی سوخت ها ممکن نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بررسی انواع سوخت

سوخت گازی: یکی از سوخت های ارزان که به آسانی در ایران به دلیل وجود ذخایر گاز در دسترس همه ی افراد می باشد گاز است و همچنین این نوع سوخت از جمله تمیزترین و سالم ترین سوخت ها است.

سوخت نفتی: درحال حاضر نفت گرانترین سوخت ها به شمار می آید و بسیار آلوده و ناسالم است.

سوخت برقی: این نوع سوخت از تمیزترین سوخت ها می باشد که در عین حال برای محیط زیست کثیف ترین است. مزیت این سوخت نسبت به بقیه انتقال آسان آن می باشد.

سوخت خورشیدی: این سوخت همیشه وجود دارد و دسترسی آن آسان است، بدون هیچگونه آلودگی می باشد و به صورت رایگان و همیشگی در دسترس افراد است.

در ادامه به بررسی و مقایسه ی انواع آبگرمکن ها می پردازیم.

 آبگرمکن نفتی

آبگرمکن های نفتی باید در طول سال دو مرتبه سرویس شوند به علاوه اینکه هزینه ی سرویس این آبگرمکن های بسیار بالا می باشد و تعمیرکاران زیادی برای این کار وجود ندارند.

آبگرمکن برقی

قیمت آبگرمکن برقی بالاتر از نفتی است ولی بسیار تمیزتر از آن می باشد و صدایی از آن شنیده نمی شود. اینگونه آبگرمکن ها آب را با سرعت زیادی گرم می کنند. آبگرمکن دیواری آن نیز بسیار فضای کمی را اشغال می نماید و نیازی به گاز و دودکش ندارند و خطری به نام گاز گرفتگی در آن ها وجود ندارد.

آبگرمکن خورشیدی

بهترین گزینه به خصوص برای مناطقی که گاز و برق ندارند و هزینه ی خرید نفت بالا می باشد استفاده از آبگرمکن خورشیدی است. این آبگرمکن ها با انرژی خورشیدی کار می کنند و در صورتیکه آفتاب خورشید نباشد نخواهند توانست آب مصرفی را گرم نمایند. آبگرمکن خورشیدی بدون هیچگونه هزینه ی سوخت کار می کند و البته در برخی از آن ها پمپی تعبیه شده که هزینه ی برق مصرفی آن باید پرداخت شود.

آبگرمکن گازی

سوخت مصرفی این نوع آبگرمکن به راحتی در دسترس اکثر افراد است و قیمت پایینی دارد. همچنین هزینه هایی از قبیل تعمیرات، استهلاک و نگهداری آبگرمکن گازی بسیار پایین می باشد. تعمیرکارهای زیادی در این حوزه در سطح شهر فعالیت دارند. آبگرمکن گازی دارای دو نوع مخزندار و دیواری می باشد. آبگرمکن دیواری از این نوع سوخت وجود دارد که با اشغال فضای کم بازدهی بسیار بالایی دارد و در همه زمان آب گرم مصرفی شما را مهیا می سازد.

تفاوت آبگرمکن دیواری و مخزن دار

آبگرمکن مخزن دار فضای زیادی را اشغال می کند، گاز بیشتری مصرف می کند و هدر می دهد، آب گرم محدودتری دارد، لوله ی دودکش آن بلندتر ازلوله ی دودکش آبگرمکن دیواری است. ولی در عوض جهت گرم کردن آب همزمان شیرآلات و تعداد بالایی از مصرف کنندگان کاربرد خواهد داشت.

استهلاک آبگرمکن دیواری بیش از مخزن دار است، مبدل آن به صورت مرتب رسوب می گیرد، آب گرم فقط جهت مصرف یک شیر آب می باشد و فشارآب گرم آن کاهش می یابد. در عین حال به صورت نامحدودی آب را گرم می کند، انرژی کمتری هدر می دهد، فضای بسیار کمی اشغال می کند و مهم تر از همه سوخت کمتری مصرف می کند.

انتخاب آبگرمکن دیواری باکیفیت

مصرف کننده برای رفع نیازهای خود از آبگرمکن خریداری شده انتظارهایی دارد همچون مصرف انرژی کمتر، عمر طولانی و با دوام و بهره مندی از آخرین تکنولوژی های دنیا

دربرخی از مناطق کشور عزیزمان ایران با وجود نوسان هایی در فشار آب، خرید آبگرمکن دیواری با فشار آب پایین بسیار مورد توجه افراد است. این خاصیت در آبگرمکن می تواند به میزان قابل توجهی مصرف آب را کاهش دهد همچنین استفاده از این آبگرمکن ها در پایین آمدن مصرف گاز نیز جایگاه بالایی دارد.

ایمنی بالای آبگرمکن دیواری می تواند یکی از موضوعات مهمی باشد که برای خریدار حائز اهمیت است. وجود سیستم های ایمنی در آبگرمکن همچون کلید حرارتی روی مبدل و یا کلید حرارتی روی مبدل تعدیل هستند ایمنی بالاتری نسبت به سایر آبگرمکن ها دارند.

وسایلی همچون آبگرمکن در منزل که بسیار کاربردی است و در طول شبانه روز استفاده می شود و همچنین مجاور آب هم هست طولانی بودن هرچه بیشتر عمرشان برای خریدار و مصرف کننده امری ضروری است. به همین علت آبگرمکن هایی که دارای توربولاتور درون مبدل خود هستند رسوب گیری بیشتری در مبدل دارند و در نتیجه عمر طولانی تری خواهند بود.

تاییدیه ها و گواهینامه های معتبر خارجی و همچنین رعایت استانداردهای لازم ایرانی در تولید آبگرمکن دیواری می تواند نشان دهنده ی کیفیت و زمینه ساز اطمینان از سوی مشتریان خود باشد.

مزیت مهم دیگر آبگرمکن دیواری دارای استاندارد ضمانت نامه و خدمات پس از فروش آن است. بالاتر بودن زمان گارانتی، بهتر بودن و کامل بودن خدمات پس از فروش و دسترسی آسان به مراکز خرید آبگرمکن دیواری و قطعات آن می تواند رضایت مشتری را فراهم سازد.

مسئله ی مهم دیگر که ذهن مشتری را درگیر می کند این است که آیا آبگرمکن مورد نظر من یک محصول صادراتی است یا نه؟ همانطور که می دانید محصولات صادراتی کیفیتی بالاتر دارند تا در میان بازارهای جهانی پا بگذارند و رضایت مشتریان صادراتی خود را جلب نمایند. به خصوص ورود به کشورهای اروپایی به دلیل پیشرفته بودن در تمامی زمینه ها و دارا بودن انواع استانداردهای روز دنیا بسیار سخت می باشد.

آبگرمکن دیواری کاوه کویر ، آبگرمکن برقی بوتان و همچنین آبگرمکن دیواری ایران رادیاتور از جمله بهترین شرکت هایی هستند که سال هاست بهترین آبگرمکن برقی را تولید می کنند. اگر امکان خرید از نمایندگی آبگرمکن بوتان، کاوه کویر و یا نمایندگی ایران رادیاتور را ندارید بهترین گزینه خرید اینترنتی از سایت های فروشگاهی شرکت و یا سایت رسمی دیجی کالا می باشد. برای این کار پس از ورود به سایت با انتخاب گزینه ی آبگرمکن دیواری دیجی کالا آبگرمکن موردنظر با برند شرکت بوتان و یا کاوه کویر را خریداری نمایید.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: گرمایش و سرمایش بوتان پکیج دیواری آبگرمکن خورشیدی آبگرمکن گازی ایران رادیاتور آبگرمکن خورشیدی آبگرمکن دیواری آبگرمکن برقی خرید آبگرمکن آبگرمکن گازی آبگرمکن ها ی آبگرمکن نوع سوخت هزینه ی سوخت ها ی خرید آب گرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۸۲۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند

به گزارش خبرنگار مهر، حسن خیریان پور شامگاه یکشنبه در جلسه خرید محصولات زراعی استان با اشاره به اهمیت و ضرورت جلسات کارگروه خرید محصولات کشاورزی استان بر ساماندهی مراکز خرید، نظارت بر فرآیند خرید و تسهیل در امور کشاورزان در چارچوب دستورالعمل‌های ابلاغی تاکید کرد.

خیریانپور با اعلام رضایتمندی از خرید تضمینی گندم و کلزا در سال گذشته و قدردانی از تمام دستگاه‌های مرتبط با این امر، عنوان کرد: در سال گذشته بیش از ۱۱۸ هزارتن گندم و بیش از ۹ هزار تن کلزا از کشاورزان خریداری شد و در سال زارعی جاری نیز امیدواریم این ارقام افزایش پیدا کند.

خیریانپور با تاکید بر اینکه در استان مازندران سالانه حدود ۴۸۰ هزارتن گندم برای مصرف انسانی مورد نیاز است، تصریح کرد: ما با استفاده از تمام ظرفیت‌ها می‌بایست بخش زیادی از این گندم را در مزارع داخل استان تأمین کنیم.

وی با تاکید بر نامگذاری سال از سوی مقام معظم رهبری با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم اظهار داشت: استان مازندران در تولید ۱۴ محصول کشاورزی رتبه اول را دارد و این امکان وجود دارد که با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان تولید کالاهای اساسی مورد نیاز استان را هم از لحاظ کمی و هم از لحاظ کیفی افزایش داد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران با توجه به اینکه زمان آغاز برداشت گندم در استان نیمه دوم خرداد می‌باشد، افزود: کشاورزان از برداشت زودهنگام گندم خودداری نمایند، برنامه ریزی ها به گونه‌ای خواهد بود که از نیمه دوم خرداد ۳۲ مرکز خرید بنا به اعلام جهاد کشاورزی هر شهرستان آمادگی لازم را برای آغاز عملیات خرید تضمینی گندم خواهند داشت.

وی از فرمانداران شهرستان‌هایی که به نوعی درگیر خرید هستند خواست، با تشکیل جلسات مستمر و منظم و با همکاری لازم با اداره کل غله و خدمات بازرگانی به روند مطلوب عملیات خرید کمک کنند.

خیریانپور با تاکید بر ضرورت ثبت مشخصات مزارع کشاورزان در سامانه پهنه بندی جهاد کشاورزی ضمن درخواست از کشاورزان برای ثبت مشخصات مزارع خود قبل از برداشت محصول، از سازمان جهاد کشاورزی خواست هرچه زودتر اقدامات لازم را جهت نهایی کردن اطلاعات این سامانه انجام دهد تا کشاورزان در روند تحویل محصول دچار مشکلی نشوند.

کد خبر 6097690

دیگر خبرها

  • راهنمای خرید نهال گردو اصلاح شده ضمانتی و معتبر
  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک
  • مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند
  • انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟
  • کاربرد ها و راهنمای خرید لوله استیل مانیسمان
  • انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟!
  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است
  • تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است